Tony Båtelssons Alltjänst

Hej och god morgon! Jag har i ett tidigare inlägg talat med er om hur jag har tagit hjälp av ett företag som heter Tony Båtelssons Alltjänst när jag behövde hyra en spolarbil på Gotland. Det var väldigt många av er som sedan skrev i kommentarerna och var tacksamma över den här informationen! Jag är glad när jag får hjälpa alla mina fina läsare till att finna företag som kan vara både till nytta och till glädje för er. Jag har nu anlitat mig av Tony Båtelsson Alltjänst igen, för det här är som sagt ett alltjänstföretag som kan hjälpa till med så många fler saker än att hyra ut en spolarbil på Gotland.  

 

Jag har nu fått hjälp av det här företaget för några olika transporter. Jag har nämligen tömt en lagerlokal på en hel del trädgårdsmaskiner bland annat, faktiskt så var det så fullpackat i den här lokalen, så att jag behövde det här företagets experthjälp inom transport, för att kunna frakta godset från det ena stället till det andra. Jag äger ett företag som hyr ut trädgårdsmaskiner, och nu har jag expanderat och därför hyrt större lokaler på en annan plats. Tack vare denna goda hjälp som Tony Båtelssons Alltjänst har kunnat ställa upp med, både den här gången då det gällde denna transport, men även tidigare när jag hyrde en spolarbil på Gotland, så har min tillvaro blivit enklare då jag fått dessa behov tillgodosedda. Jag hoppas nu att alla mina fina läsare ska få upp ögonen för allt övrigt som Tony Båtelssons Alltjänst kan göra för sina kunder, utöver det att de hyr ut sin spolarbil på Gotland. Jag hade nog inte så mycket mer att berätta för er om det här företaget just nu, sist men inte minst hoppas jag att det här inlägget kan vara till nytta för er!